Beoordelingen

8,4
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
8,9
Comfort
8,2
Locatie accommodatie
8,0
Faciliteiten
8,2
Personeel
9,1
Waar voor uw geld
8,3

Beoordelingen

    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    22 maart 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Tjoek
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    5 maart 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Kees
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    5 februari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    rogier
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    5 februari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Familie Holland
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    19 september 2017

    Prima verblijf net buiten Ortisei

    Interieur van het hotel is een beetje oubollig en de wifi was voor de kinderen wat traag.
    Prima 4 persoonskamer. Ortisei is makkelijk met een gratis bus te bereiken. Het diner 's avonds is ruimschoots en een wisselend keuze menu. Personeel is heel hartelijk. Kortom we hebben ons prima vermaakt.
    Echtpaar v.d.Boom-Helsloot
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    17 september 2017

    HEt is een aanrader Zeer vriendelijk personeel.Goed eten prima keuken

    niets
    Wij hadden een prima kamer met fantastisch balkon T.V met ned.net er op waardoor je het nieuws kon volgen uit nederland.
    Hans den Boesterd
    nl

    Beoordelingsscore

    5,8
    25 augustus 2017

    Prijs is veel te hoog voor wat je krijgt; back to the 70 ties (muziek en interieur)

    Geen comfortabele stoelen op de kamer en op het balkon. Hotel en onze kamer zijn erg gedateerd. Een keer was tijdens het ontbijt de kaas op en werd door ons en een andere klant om aanvulling gevraagd. Helaas werd onze vraag genegeerd en werd de kaas niet aangevuld, terwijl we ruim op tijd waren voor het ontbijt. Ook vleeswaar was bijna op en werd niet meer aangevuld. De volgende ochtend was alles weer ruimschoots aanwezig. Diner was eenvoudig, saladebar eentonig.
    Vriendelijk personeel. Goede bedden.
    Marcel
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    25 augustus 2017

    Goed verzorgd in zuid-Tiroolse sfeer

    De ligging, de vriendelijke eigenaar waarvoor niks te veel was en super voor ons zorgde. Kamers waren groot en schoon. Je zou kunnen zeggen dat de (bad)kamers geadeerd zijn maar je kan ook zeggen het past helemaal in de zuid-Tiroolse sfeer! Voor paste het helemaal in het plaatje.
    Paul
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    28 juli 2017

    Geheel relaxed en naar wens

    Niets viel tegen.
    Fijne en vriendelijke, persoonlijke bediening, service en aandacht
    domi
    be

    Beoordelingsscore

    8,3
    5 april 2017

    zeer aangenaam verblijf aan de rand van Ortisei

    bedden zijn stilaan aan vernieuwing toe. wifi .
    schitterende eigenaar, gul en joviaal. lekker ontbijt en avondmaal. ruime kamers en rustige ligging.
    Johan
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    26 februari 2017

    Uitstekend verblijf in dit hotel

    WiFi alleen nu nog bij receptie (zijn bezig met nieuwe snellere WiFi bekabeling) en badkamers zijn wat gedateerd
    Goed ontbijt en uitstekend avondeten
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    20 februari 2017

    Ruime kamers, heel aardig personeel, goede service voor het halen en brengen naar de liften

    E.
    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    3 januari 2017
    De entourage is aan een update toe evenals de muziek. De eigenares beleeft geen plezier meer in haar werk en dat straalt zij uit.
    De eigenaar is ontzettend aardig en lief voor de kinderen. Het personeel doet er alles aan om het de gasten naar de zin te maken. Het is een gezellig familiehotel met uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.
    Jan
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    17 oktober 2016

    Uitstekende locatie voor wandelingen in de omgeving.

    Prijzen van drank en nagerecht zijn aan de hoge kant. Het hotel ligt wel geïsoleerd, maar dat was voor ons geen probleem.
    Als u van wandelen houdt is de locatie uitstekend. De kamers zijn ruim en netjes en het bed ligt prima. Het ontbijt heeft een ruim aanbod. Wifi uitstekend op onze kamer.
    peter
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    26 september 2016

    prima hotel als je op doorreis bent

    De locatie. Je zit vrij geisoleerd en kunt niet ver wandelen
    ontbijt en avondeten waren heerlijk
    Bram
    be

    Beoordelingsscore

    8,3
    19 juli 2016
    Een zeer uitgebreid ontbijt, met voor ieder wat wils. Bij het avondeten was ook een vrij uitgebreide saladebar voorzien. Snelle bediening. Telkens de keuze uit à la carte eten of een menu. Het ligt een eindje van Ortisei zelf, maar op nog geen 10 minuten ben je er met de auto, en aan hotel zelf is ook een bushalte voorzien.